КОЛИЧКА - Количката е празна
Мога ли да върна продукти, които съм поръчал?

Поради спецификата на аркитулите, същите не могат да бъдат върнати, освен ако нямат видими дефекти, при получаването или имат правописни грешки, допуснати от нас, при печатните материали. В случай, че печатната грешка е била допусната от вас, при текста, който сте ни предоставили, същите печатни материали не подлежат на връщане.

За доставка на стоки, изработени съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална поръчка, според ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, чл.55, ал. 2, т.3, вие нямате право да връщате поръчаните артикули.

 

 

Какви са вариантите за плащане?

В нашия онлайн магазина се предлагат специфични продукти, които са плод изцяло на нашия труд, при поръчка и потвърждение, Вие трябва да заплатите най-малко 50% от стойността й с банков превод. Останалата част от сумата се плаща на куриера, когато получавате поръчаните продукти. Цените са в български лева.

 

Имате ли налични артикулите, които предлагате?

Всеки артикул в онлайн магазина ни се изработва индивидуално, спрямо желанията на клиентите и го нямаме наличен.

Това ни позволява да направим различни вариации на артикулите, които виждате, като ги променим така, че да съвпадат на вашия личен стил и индивидуално усещане.

 

Какво е времето на изпълнение на поръчката?

Стандартното време на изпълнение е до 10 работни дни.

Разбира се, ако поръчката е спешна, се стараем да бъде изработена във възможно най-къс срок.

 

Мога ли да поръчам мостра на поканата, която желая, преди да поръчам цялото количество от нужните ми покани?

Когатоправим дизайна на вашата сватбена покана, ние ви изпращаме по имейл дигитална визия на поканата, по която обсъждаме различните корекции, които бихте искали да направим. След като одобрите визията на поканата, можем да я изпълним в една единствена бройка - мостра, която да ви я изпратим.

Тази мостра се заплаща и е с цена от 15 лв. Към тази сума, вие трябва да платите и куриерските разходи по изпращане на поканата до адрес.

Тази сума не се приспада от последвала поръчка на количеството покани, които са ви необходими.

Имайте предвид, че дигиталната визия на сватбената ви покана, която ще ви изпратим по имейла, напълно съвпада с визията на готовия отпечатан материал.

 

Как мога да си поръчам продукт от www.printyourday.com?

Можете да поръчате продукти от нашия онлайн магазин по няколко начина.

Първия вариант е като се регистрирате. След което трябва да изберете продуктите които желаете. След това оформете поръчката си и я изпратите, ние ще се свържем при първа възможност с Вас за потвърждение. След което Вашата поръчка ще започне да се изпълнява.

Втория вариант е като ни пратите имейл на адрес printyourday@gmail.com, на който да ни напишете какво желаете и да ни го изпратите. Ние ще върнем отговор във възможно най-кратък срок и след Вашето одобрение поръчката Ви ще започне да се изпълнява.

Кога трябва да поръчам моите поканите?

За да бъдете спокойни при организацията на Вашето сватбено събитие, Ви препоръчваме да изберете Вашите покани от три до четири месеца преди вашата сватбата. Трябва да бъдете готови да ги изпратите на гостите си най-малко шест седмици по-рано.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас